Färjelinjen förbinder Karlshamn och Klaipeda, sju gånger per vecka i båda riktningar. Överfarten sker över natten då fartyget seglar på kvällen och är framme morgonen efter.

Res smidigt mellan Sverige och Litauen med våra båtar. Du kan både åka som fotpassagerare och med fördel ta med dig bilen på resan. Ombord finns hytter i olika prisklasser och storlekar – välj det som passar dig bäst.

Karlshamn är en liten kuststad i Sverige, uppkallad efter den svenska kungen. Karlshamn ligger i södra Sverige vid Östersjön. Färjeterminalen för passagerare har ett bra utbud av faciliteter med en anslutande transfer direkt till färjan.
klaipeda
Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.