Rostock till Trelleborg färja
Rostock Trelleborg rutten ansluter Tyskland med Sverige och körs för tillfället av 2 rederier. Stena Line service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 6 timmar när TT Line servicen kör upp till 20 gånger per vecka med en resetid från 6 tim.

boka

Trelleborg – Rostock TT-Line
Du reser bekvämt och enkelt med färjor med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning.
Res till Rostock, bil (max 6 m) + 1 person, enkel resa från 469:-

tt-line-peter-pan

Bästa vägen för dig som ska till östra Tyskland, Österrike, Tjeckien, Italien, Slovakien och Kroatien m.m. Välj sjövägen framför landvägen, då sparar du både tid och pengar.

Vill du resa dag eller natt? Ombord på våra fartyg erbjuder vi ett varierat utbud av måltider. Starta semestern på bästa sätt och unna dig själv att komma till ett dukat bord.

trelleborg-rostock

Stena Line
Färjorna mellan Trelleborg och Rostock är inga nöjesfärjor med barer och dansgolv – här är det avkoppling i lugnt tempo som gäller. Dock finns det restaurang, butiker och biograf ombord.

Boka färja till Tyskland