tt-line-peter-pan
Trelleborg – Świnoujście TT-line

Świnoujście har en härlig blandning av stadsliv, orörd natur, badliv och kurhotell. Sommartid är detta ett väldigt populärt resmål för européer som lockats hit av fina sandstränder, parker, nöjespalats, restauranger och barer.
boka

Från Sverige går det massvis med olika färjelinjer, varav en del varit populära under decennier. En lite nyare färjelinje, som därför inte är lika känd som en del av de mer etablerade färjelinjerna, är Trelleborg – Swinoujscie, som dock är ett riktigt bra alternativ för alla som vill resa till Östeuropa alternativt till Centraleuropa på ett smidigt och snabbt sätt från Sverige.

Swinoujscie ligger nämligen i Polen, så denna resrutt tar dig till en helt annan del av Europa än de flesta andra populära färjelinjerna. Dessutom tar det endast ca. 7 timmar att resa hit från skånska Trelleborg, och den som väljer att göra detta kan välja mellan massvis av olika avgångar, då det avgår flera olika färjor till Swinoujscie varje dag. Avgångarna är dessutom spridda över hela dygnet, så att alla ska kunna hitta en avgång som passar dem.

trelleborg-swinoujscie

Boka färja till Polen: Trelleborg – Świnoujście