Puttgarden är det mest populära resmålet för svenskar som är ute efter att handla öl, vin och sprit till europeiska priser. Resan är smidig: du tar enkelt Öresundsbron över till Danmark och fortsätter europavägen ner genom landet. Väl i Rödby kör du bara på färjan för biljetterna bokar du online.

Rödby är också ett fantastiskt resmål för barnfamiljer, främst då vattenlandet Lalandia som är en riktigt turistmagnet, inte minst för oss Svenskar.

Både Rödby och Puttgarden är bra resmål som ligger inom radien för en bekväm resa. Vi här i Sverige har ofta lätt att glömma bort de guldkorn som faktiskt finns i vår absoluta närhet.

Scandlines färja Rödby Puttgarden är det perfekta avbrottet under bilsemestern. Linjen trafikeras av fyra färjor vilket ger en mycket hög kapacitet. Linjen mellan Rödby-Puttgarden passar bra både för resor till norra Tyskland eller vidare ut i Europa

Rödby Puttgarden vägen till kontinenten
Kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden är perfekt för dig som skall bila ut i Europa. Täta avångar under hela dygnet gör att du lätt hittar en avgång som passar dig.

Boka färja Rödby – Puttgarden